SFDSDכ

24 באפריל 2017
11:57

גדכזדגעשדזגע

קונפי ירקות בשמן זית נגבא

20 במרץ 2017
15:33

לתיבול בשרים, ירקות ודגים.
החומרים:
2 כוסות שיני שום לא קלופות וענף תימין
2 כוסות פטריות שמפיניון קטנות וענף אורגנו
2 כוסות בצלי פנינה טריים וענף מרווה
2 כוסות עגבניות שרי וענף תימין
2 כוסות עגבניות לחות וענף רוזמרין
שמן זית

ההכנה:
1. בסירים נפרדים מבשלים על אש נמוכה את כל אחד מהירקות ועשבי התיבול כשהם מכוסים בשמן זית.
2. מבשלים במשך 10 דקות ונמנעים מרתיחה. מומלץ לבדוק אם השום והבצלים רכים.
3. מצננים ושומרים בצנצנות.

זיתים מתובלים


14:45

זיתים מתובלים
החומרים:
200 גר' זיתים סוריים
200 גר' זיתי קלמטה
1 כף זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
1 לימון פרסי (לימון מיובש) חצוי לשניים
2 ענפי תימין
2 ענפי אורגנו
1 ענף מרווה
2 שיני שום
פלפל ירוק חריף, פרוס לפרוסות (לפי טעם אישי(
שמן זית נגבא לכיסוי

ההכנה:
מערבבים בקערה את הזיתים והתבלינים, מעבירים לצנצנת ומכסים בשמן זית. נגבא

צור קשר

מעניין אתכם לשמוע עוד קצת עלינו ועל השמן המיוחד שלנו, רוצים להיות חלק מהמפיצים שלנו או פשוט לקנות שמן זית איכותי לא דרך האתר? השאירו פרטים ונחזור בהקדם