קונפי ירקות בשמן זית נגבא

לתיבול בשרים, ירקות ודגים.
החומרים:
2 כוסות שיני שום לא קלופות וענף תימין
2 כוסות פטריות שמפיניון קטנות וענף אורגנו
2 כוסות בצלי פנינה טריים וענף מרווה
2 כוסות עגבניות שרי וענף תימין
2 כוסות עגבניות לחות וענף רוזמרין
שמן זית

ההכנה:
1. בסירים נפרדים מבשלים על אש נמוכה את כל אחד מהירקות ועשבי התיבול כשהם מכוסים בשמן זית.
2. מבשלים במשך 10 דקות ונמנעים מרתיחה. מומלץ לבדוק אם השום והבצלים רכים.
3. מצננים ושומרים בצנצנות.